Casa de Bijuterii Sebastian Gold

Casa de bijuterii SEBASTIAN GOLD a luat fiinta in anul 2006 din dorinta de a satisface cele mai pretentioase cerinte ale clientilor nostrii.

SEBASTIAN GOLD s-a remarcat in ultima vreme prin profesionalism si corectitudine, castigand increderea si aprecierea larga a publicului.

Prin tot ceea ce facem, ne straduim sa satisfacem toate cerintele clientilor nostri, prin designul original, executia si finisajul la cele mai inalte standarde, iar satisfacerea clientilor este multumirea noastra cea mai de pret.
Realizarile noastre se bazeaza nu  numai pe seriozitate si pregatire profesionala de exceptie, ci si pe metodele si tehnologia moderna, precum si materialor de cea mai buna calitate.

Produsele se pot executa dupa modelele existente in baza de date a atelierului sau dupa orice model adus de client. Acestea se pot efectua din aur de 14K, 18K sau platina 950.

Magazinul SEBASTIAN GOLD se afla in incinta magazinului victoria, la parter. Mirela si Viorel Andrei va asteapta pentru a va oferi cele mai vechi si noi modele de verighete. Atelierul magazinului de bijuterii executa orice reparatii de la tintuire pietre pretioase, modificari inele, lipituri pana la gravura pe orice obiect - aceste lucrari fiind efectuate de bijutieri specialisti lucrand manual orice model dorit de dumneavoastra.

Casa de bijuterii Sebastian Gold confectioneaza in fiecare luna modele noi pentru a fi pe gustul fiecarui client. Toate bijuteriile noastre sunt din aur alb sau galben de 14 kt sau 18kt si sunt marcate de BNR.

Pentru clientii fideli se acorda reduceri la manopera pentru micsorari, mariri, finisari, montari pietre, preturi producator.

Executam operatii de reparare si intretinere bijuterii vechi (inlocuire pietre, micsorare, marire, slefuire, curatire prin metode moderne, campanii promotionale sau publicitare, pentru diferite ocazii sau evenimente.).

Ingrijirea bijuteriilor

Bijuteriile sunt accesorii aparte care aduc un plus de frumuseţe şi eleganţa prin aspectul dar şi valoarea lor – acestea trebuie purtate şi pastrate luând în considerare fragilitatea lor. Atât frumuseţea, stralucirea cât şi valoarea se pot pierde daca aceste obiecte speciale nu sunt îngrijite corespunzator.

Bijuteriile nu sunt obiecte care se preteaza obiceiului de a le purta în permanenţa; se recomanda sa scoateţi bijuteriile când ajungeţi acasa sau când faceţi diverse treburi casnice.

Evitati contactul cu sapunul, parfumuri, cosmetice si fixativ.

Folositi un material moale pentru a lustrui bijuteriile din aur dupa ce le purtati.

Nu încercaţi sa curaţaţi bijuteriile cu clor sau detergenţi.

Nu folosiţi metode « babeşti » pentru curaţarea bijuteriilor (de exemplu: fiertul în apa cu bicarbonat), deoarece este posibil ca nici o substanţa speciala de curaţat bijuteriile sa nu mai poata repara raul facut astfel.

Nu este deloc recomandabil sa intraţi în baie sau sa va spalaţi pe cap purtând bijuterii de orice fel. Compuşii chimici, clorul şi acţiunile mecanice le pot deteriora. Astfel, apar zgârieturi pe suprafata metalelor sau a pietrelor, iar montura slabeşte, ducând pâna la caderea pietrelor.